Enterprise Europe Network helpt Europese ondernemingen te innoveren en internationaal te groeien. Met zijn advies en diensten helpt het hen zich internationaal te ontwikkelen op de eengemaakte markt en partners te vinden. Het ondersteunt hen ook bij hun innovatie.

Het is het grootste ondersteunende netwerk voor kmo’s met internationale ambities. Het netwerk is actief in meer dan 60 landen overal ter wereld. Het brengt 3000 deskundigen van ruim 600 aangesloten organisaties samen.

Brusselse bedrijven kunnen de deskundigen van Enterprise Europe Network Brussels contacteren via hub.brussels en de Brusselse Kamer van Koophandel.

Best Internet Concept of global business. Globe, glowing lines on technological background. Elements of this image furnished by NASA

Diensten aan ondernemingen

  • Kmo’s aanzetten tot innovatie;
  • Hen de nodige bagage meegeven om met succes internationaal te groeien;
  • Hen helpen met de uitdagingen van de eengemaakte markt.

Advies voor internationale ontwikkeling

Expert advice for growth and expansion into international markets.

Internationale samenwerking

Expertise, contacten en evenementen om de juiste internationale partners te vinden en zo uw activiteiten te laten groeien.

Ondersteuning bij innovatie

Oplossingsgerichte diensten die u helpen uw innovatieve projecten om te zetten in internationale commerciële successen.

In België is Enterprise Europe Network aanwezig in de drie gewesten. Bedrijven in Vlaanderen of Wallonië kunnen terecht bij:

Start typing and press Enter to search