In Algemeen

De Europese Commissie lanceert een raadpleging over gegevensdeling tussen ondernemingen (B2B), en in het bijzonder de gegevens die met internet verbonden zijn (internet der dingen). Een bredere beschikbaarheid van gegevens kan nuttig zijn voor KMOs omdat zij doorgaans onvoldoende middelen hebben om zelf gegevens te verzamelen. Tegelijkertijd houdt de opkomst van slimme toestellen die met het internet verbonden zijn (internet der dingen) nieuwe uitdagingen in wat de vertrouwelijkheid van bedrijfsgegevens, de mededinging en de bepaling van de reële waarde betreft.

Geef uw opvattingen, behoeften en verwachtingen ten aanzien van gegevensdeling tussen ondernemingen door een antwoord aan deze enquête.  Het document moet ingevuld worden, gescaneerd en per mail aan jpm@beci.be voor 14 Januari 2019 gestuurd worden.

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

SME questionnaire on supply chain disruption in Europe due to COVID-19

The coronavirus (COVID-19) outbreak and pandemic has caused an unseen global economic slowdown. Small and medium-sized enterprises (SMEs) have been especially impacted, and the crisis and its effects are threatening business activities, and often leads to supply chain disruptions. The European Commission in cooperation with the Enterprise Europe Network is calling on SMEs in Europe […]

Welkom bij het Enterprise Canada Network: bevordering van handel, investeringen en innovatie tussen Canada en de Europese Unie

De toetreding van Canada tot het Enterprise Europe Network in juni 2020 opent een geheel nieuwe reeks mogelijkheden voor Europese kleine en middelgrote ondernemingen in Noord-Amerika.

COVID-19: BACK TO THE WORKPLACE

EU OSHA has published a new EU guidance ‘COVID-19: BACK TO THE WORKPLACE - Adapting workplaces and protecting workers’

Start typing and press Enter to search