In Covid-19, Economie, Innovation, Internationale samenwerking

De afgelopen maanden hebben we allemaal belangrijke en interessante professionele evenementen moeten annuleren en uitstellen. Een van deze evenementen is de editie van 2020 van Drone Days, verschoven van half mei naar 22 oktober (hier registreren).

Deze datumwijziging was noodzakelijk om jullie veilig te kunnen verwelkomen. Het betekent echter ook dat de informatiesessie, die gepland is in samenwerking met het Nationaal Contactpunt Veiligheid voor de regio Brussel en SEREN4, over open Horizon 2020-oproepen in Security, ook is geannuleerd. Aangezien de deadline voor de gespreksonderwerpen die momenteel open zijn 27 augustus 2020, zal Drone Days doorgaan met een andere NCP workshop.

Daarom willen we hier graag de oproepen met u delen die zijn geïdentificeerd door onze NCP Security die belanghebbenden die actief zijn in RPAS en drone technologieën kunnen interesseren:

Technologies voor eerste hulpverleners ID: SU-DRS02-2018-2019-2020

Veilige en veerkrachtige technologieën, instrumenten en oplossingen ter ondersteuning van wetshandhaving en burgerbescherming, cybersecurity operaties en preventie en bescherming tegen vijandige kunstmatige intelligentie ID: SU-AI02-2020

Informatie- en gegevensstroombeheer ter bestrijding van (cyber)criminaliteit en terrorisme ID: SU-FCT03-2018-2019-2020

Technologieën ter verbetering van de bestrijding van criminaliteit en terrorisme ID: SU-FCT02-2018-2019-2020

Preventie, detectie, respons en beperking van gecombineerde fysieke en cyberdreigingen voor kritieke infrastructuur in Europa ID: SU-INFRA01-2018-2019-2020

Als u gevestigd bent in de regio Brussel en als een van deze gespreksonderwerpen u interesseren of als u wilt bouwen of lid wilt worden van een consortium, neem dan contact met ons op!

Blijf ook op de hoogte voor een webinar op Horizon 2020 Security calls en hoe de EEN en de NCP netwerken u kunnen helpen te innoveren!

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Publication of the European Green Deal Call

The European Commission is launching a call for projects to contribute to the objectives of the European Green Deal. Updated version from our previous article.

Hoe maak je je klaar voor het einde van de Brexit overgangsperiode?

Na het besluit om de Europese Unie te verlaten zijn het Verenigd Koninkrijk en de EU het eens geworden over een overgangsperiode die loopt tot en met 31 december 2020. Het einde van deze periode zal grote gevolgen hebben voor de Europese bedrijven die met het Verenigd Koninkrijk handel drijven. Zo zullen bijvoorbeeld de belasting- […]

Overheidsopdrachten in de EU-landen

Contact points and portals for procurement information in EU countries.

Start typing and press Enter to search