In Economie, Internationalisering

Vanaf 1 januari 2021 zal het Verenigd Koninkrijk een Brits specifiek tarief toepassen op ingevoerde goederen. Hieronder vindt u links naar de communicatie, beleid, en tariefvoorbeelden en een instrument om te controleren wat het tarief zal zijn. Aangezien het Verenigd Koninkrijk/EU nog steeds onderhandelen over handelsovereenkomsten, kunnen sommige tarieven tegen het einde van het jaar veranderen.

Dit algemene Britse tarief vervangt het gemeenschappelijk douanetarief van de EU, dat tot en met 31 december 2020 van toepassing is.

De regering heeft een raadpleging gehouden voor de ontwikkeling van het algemene Britse. Lees de samenvatting van de reacties van het publiek en de overheid voor alle details.

Toepassing van het tarief

Het algemene Britse tarief zal van toepassing zijn op alle goederen die in het Verenigd Koninkrijk worden ingevoerd, tenzij:

Het toont alleen de tarieven die zullen worden toegepast op goederen aan de grens wanneer zij worden ingevoerd in het Verenigd Koninkrijk.

Het heeft geen betrekking op:

Volledig document

Instrument om tarief te controleren

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

07.07.20 – Webinar: Supporting women entrepreneurs in times of COVID-19

A webinar aimed at gaining insight into COVID-19 related initiatives for women entrepreneurs and those who support them

Welkom bij het Enterprise Canada Network: bevordering van handel, investeringen en innovatie tussen Canada en de Europese Unie

De toetreding van Canada tot het Enterprise Europe Network in juni 2020 opent een geheel nieuwe reeks mogelijkheden voor Europese kleine en middelgrote ondernemingen in Noord-Amerika.

Horizon 2020 – Open Security Call Topics for Drone Technologies

For the past few months, we have all had to cancel and postpone important and interesting professional events. One such event is the 2020 edition of Drone Days, postponed from mid-May to 22nd October (register here). This date change has been necessary in order for us to be able to welcome you safely. However it […]

Start typing and press Enter to search