In Economie, Internationalisering

Vanaf 1 januari 2021 zal het Verenigd Koninkrijk een Brits specifiek tarief toepassen op ingevoerde goederen. Hieronder vindt u links naar de communicatie, beleid, en tariefvoorbeelden en een instrument om te controleren wat het tarief zal zijn. Aangezien het Verenigd Koninkrijk/EU nog steeds onderhandelen over handelsovereenkomsten, kunnen sommige tarieven tegen het einde van het jaar veranderen.

Dit algemene Britse tarief vervangt het gemeenschappelijk douanetarief van de EU, dat tot en met 31 december 2020 van toepassing is.

De regering heeft een raadpleging gehouden voor de ontwikkeling van het algemene Britse. Lees de samenvatting van de reacties van het publiek en de overheid voor alle details.

Toepassing van het tarief

Het algemene Britse tarief zal van toepassing zijn op alle goederen die in het Verenigd Koninkrijk worden ingevoerd, tenzij:

Het toont alleen de tarieven die zullen worden toegepast op goederen aan de grens wanneer zij worden ingevoerd in het Verenigd Koninkrijk.

Het heeft geen betrekking op:

Volledig document

Instrument om tarief te controleren

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Industrial stakeholders from all sectors and ecosystems of industry: the floor is yours

Submit your proposals to organise a session during the next EU Industry Days 2021

Access2Markets: Het nieuwe EU-portaal voor de internationalisering van Europese bedrijven

The Access2Markets portal is the new EU tool to support EU companies in their efforts to internationalise their business.

India: new business opportunities for 5 sectors in post Covid-19

Impact of COVID-19 on EU businesses in India in sectors of on-going EU-India policy dialogues The on-going pandemic has significantly disrupted the global economy, including the business ecosystem for EU companies in India. Given the persisting uncertainty, processing, analysing and applying relevant information can be instrumental for businesses to effectively mitigate risks and alter their […]

Start typing and press Enter to search