In Algemeen

Hoe werkt de Partnership Opportunities Database? U publiceert gewoon uw aanbod of uw vraag naar een partnerschap op dit online platform. U kunt ook een selectie maken tussen de zakelijke aanbiedingen van ondernemingen uit 63 landen. Wij leggen de contacten met de ondernemingen die u interesseren.

Het online contactplatform publiceert de zakelijke aanbiedingen of vragen van ondernemingen uit 63 landen die op zoek zijn naar nieuwe handels- of technologische partners, of naar een samenwerking voor een onderzoeksproject.

6 troeven om sneller internationaal te gaan werken

1. Een wereldwijde zichtbaarheid: het contactplatform van Enterprise Europe Network wordt in 63 landen gerund door meer dan 600 ondersteunende organisaties die in rechtstreeks contact staan met lokale ondernemingen.

2. Toegang tot een netwerk van betrouwbare ondernemingen: hun profiel wordt samengesteld door een organisatie die deel uitmaakt van Enterprise Europe Network, aan de hand van informatie die ze tijdens een gesprek met dit bedrijf inwint.

3. Tijdswinst: u wordt geïnformeerd over de belangstelling van ondernemingen voor uw specifiek zakelijk aanbod. U selecteert de firma’s die u interesseren. Pas daarna leggen wij het contact door een uitwisseling van de respectieve gegevens van de potentiële partners.

4. Allerlei vormen van coöperatie zijn mogelijk: de zoektocht naar een verdeler of een vertegenwoordiger, de behoefte aan een leverancier of onderaannemer, de nood aan een partner voor de ontwikkeling van een technologie of een onderzoeksproject, of zelfs een eventuele overname van de onderneming.

5. Vertrouwelijkheid: de profielen zijn naamloos. U communiceert dus geen strategische informatie aan concurrenten en wordt ook niet overrompeld door contactaanvragen van weinig interessante ondernemingen. Wij filteren de antwoorden zodat u alleen op de hoogte wordt gebracht van belangstellende ondernemingen die overeenstemmen met uw doelgroep.

6. De profielen worden volgens eenzelfde stramien gestructureerd, met een detailbeschrijving van de activiteit van de onderneming, het type gezochte samenwerking, gegevens over de omvang van de onderneming en de doellanden. Eventueel kunnen er foto’s van producten aan het profiel worden toegevoegd.

 

Het platform verspreidt meer dan 10.000 zakelijke aanbiedingen. 11.000 bedrijven hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten voor verkoop, technologie of onderzoek sinds de lancering van Enterprise Europe Network in 2008.

Waarom u niet?

Selecteer uw partners op het online platform

En contacteer ons om uw zakelijk aanbod bekend te maken.

Meer informatie:

Jean-Philippe Mergen – BECI/Enterprise Europe Brussels – tel.: 02 210 01 77 / jpm@beci.be

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Preparedness of EU SMEs for Cybersecurity Challenges

Survey on cybersecurity challenges for SMEs: A review on how businesses in the EU are preparing for and coping with cyber threats.

Handelsovereenkomst EU-Vietnam treedt in werking

EU exports to Vietnam are now taxed less since 1 August. This is the immediate effect of the entry into force of the EU-Vietnam trade agreement that will ultimately scrap duties on 99% of all goods traded between the two sides.

Discover the latest entry to the Enterprise Europe Network: Uruguay

Uruguay joins Enterprise Europe Network

Start typing and press Enter to search