In Algemeen, Algemeen, Internationale samenwerking, Internationale samenwerking

Het vinden van een zakenpartner in het buitenland is niet eenvoudig. Hoe kunt u de juiste partner in uw doelland identificeren? Hoe kunt u uw bedrijf promoten bij buitenlandse bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe contacten, zonder dure marketingcampagnes te starten? Hoe te zorgen voor de betrouwbaarheid van het bedrijf geïdentificeerd door middel van internet zoekopdrachten?

Enterprise Europe Network beantwoordt deze vragen door middel van een gepersonaliseerde en gratis service aan KMO-klanten. Enterprise Europe Network beheert de grootste online database van zakelijke kansen in Europa. Het nieuwe platform van Enterprise Europe Network helpt u bij het vinden van een partner in het buitenland voor uw bedrijf. Aan KMO’s worden twee aanvullende opties aangeboden:

  • Verspreid uw bedrijfsprofiel op het netwerkplatform van Enterprise Europe Network. Vul gewoon een document in het Engels in met uw zakelijke voorstel (aanbieding of aanvraag), de beschrijving van uw activiteit en het type zakelijke samenwerking dat u zoekt: commerciële overeenkomst (commerciële agent, distributeur, onderaanneming, franchisenemer, licenties), investeringsovereenkomst, uitbestedingsovereenkomst of leveranciersovereenkomst. Uw Enterprise Europe Network adviseur maakt het profiel op het platform en verbindt u met bedrijven die een blijk van interesse in uw profiel markeren.
  • U kunt zelf een geavanceerde zoekopdracht doen op het platform met meer dan 3000 profielen, met vermelding van uw zoekcriteria op het niveau van producten of diensten, het type partner, het type overeenkomst dat wordt aangevraagd, het doelland. U krijgt vervolgens de profielen die overeenkomen met uw zoekcriteria. Als u een of meer bedrijven identificeert waarmee u verbinding wilt maken, neem dan contact op met uw Enterprise Europe Network-adviseur. Zij zal de relatie tot stand brengen in nauwe samenhang met haar tegenhanger in het Enterprise Europe Network in het betrokken land.

Daarna is het aan jou om te spelen op het niveau van commerciële onderhandelingen. Tegelijkertijd kunt u profiteren van advies van uw Enterprise Europe Network-adviseur over de commerciële contracten en voorschriften die van kracht zijn in het land van uw potentiële partner.

Kortom, u kunt zoeken naar zakelijke partners voor de productie, distributie, co-ontwikkeling en levering van uw producten, ideeën en service

Zoek een partner in drie stappen:

1. Zoek in de wereldwijde partnerschapsdatabase op basis van uw criteria
2. Maak uw interesse kenbaar door Enterprise Europe Brussels te informeren over uw bedrijf om een profiel op het platform aan te maken en u ook in contact te brengen met bedrijven die u als interessant hebt aangemerkt voor een eerste contactpersoon. Als uw bedrijf niet in Brussel is gevestigd, neem dan contact op met uw lokale netwerkpartner in uw land/regio
3. Wij brengen u in contact met geïnteresseerde partners

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

EUR 2.250 funding for partial reimbursements of trade mark, design and patent application fees as well as Intellectual Property Scan

The EU SME fund offers partial reimbursements of trade mark, design and patent application fees as well as IP Scan services from 2022 to 2024.

What are the main conclusions of the EU SME survey on sustainable EU food system initiative?

The SME survey supports the preparation of a new EU sustainable food system initiative, which aims to make the EU food system more sustainable by integrating sustainability into all food-related policies.

List of Short-Term Measures to Save and Substitute Energy at Companies

Due to the current high-price situation for energy, small and medium-sized enterprises (SMEs) across Europe are under great pressure to reduce their energy consumption, to be-come more energy efficient and/ or to make use of carbon neutral renewable energies by replacing climate damaging fossil fuels.

Start typing and press Enter to search