In Algemeen

De Europese Commissie is van plan om alle KMO’s in de EU gratis toegang te bieden tot het instrument dat momenteel wordt gebruikt door de Europese instellingen en overheidsdiensten in de hele EU. Het doel is met name om bedrijven te helpen bij de communicatie met bedrijven uit grensoverschrijdende landen in Europa om de taalbarrière te overwinnen.

Alvorens dit te doen, wenst ze, door een enquête in samenwerking met Enterprise Europe Network,  een beter inzicht krijgen in de behoeften van KMO’s en de gebruiksmogelijkheden van dit vertaalinstrument. KMO’s die op de enquête reageren, krijgen de gelegenheid om het beveiligde automatische vertaalinstrument van de Europese Commissie te testen.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 25 januari 2020 een e-mail naar jpm@beci.be als u de enquête wilt invullen en het automatische vertaalsysteem wilt testen.

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Intracommunautaire BTW: nieuwe bepalingen op 01.01.2020

In afwachting van de invoering van een definitieve regeling voor het intracommunautaire handelsverkeer heeft Europa een aantal specifieke maatregelen vastgesteld, de zogenaamde „snelle vaststelling”, die tot doel hebben een aantal bepalingen te harmoniseren die van toepassing zijn op het intracommunautaire handelsverkeer in goederen.

European Blockchain Pre-Commercial Procurement

The European Blockchain Pre-Commercial Procurement (PCP) is looking for novel blockchain solutions for the European Blockchain Service Infrastructure, whose objective is to deliver EU-wide cross-border public services using blockchain technology with the highest standards of security and privacy. This public infrastructure should meet requirements of scalability and throughput, interoperability, security, robustness, reduced environmental footprint, energy […]

Shift2Rail Joint Undertaking has launched its Call for Proposals

The Joint Undertaking Shift2Rail has launched its Call for Proposals on the past 7th of January. Within the framework of the S2R Annual Work Plan 2020, projects worth 146.6 million EUR will be funded. Deadline for proposal submission is 21st April 2020.

Start typing and press Enter to search