In Algemeen

De Europese Commissie is van plan om alle KMO’s in de EU gratis toegang te bieden tot het instrument dat momenteel wordt gebruikt door de Europese instellingen en overheidsdiensten in de hele EU. Het doel is met name om bedrijven te helpen bij de communicatie met bedrijven uit grensoverschrijdende landen in Europa om de taalbarrière te overwinnen.

Alvorens dit te doen, wenst ze, door een enquête in samenwerking met Enterprise Europe Network,  een beter inzicht krijgen in de behoeften van KMO’s en de gebruiksmogelijkheden van dit vertaalinstrument. KMO’s die op de enquête reageren, krijgen de gelegenheid om het beveiligde automatische vertaalinstrument van de Europese Commissie te testen.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 25 januari 2020 een e-mail naar jpm@beci.be als u de enquête wilt invullen en het automatische vertaalsysteem wilt testen.

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Preparedness of EU SMEs for Cybersecurity Challenges

Survey on cybersecurity challenges for SMEs: A review on how businesses in the EU are preparing for and coping with cyber threats.

Handelsovereenkomst EU-Vietnam treedt in werking

EU exports to Vietnam are now taxed less since 1 August. This is the immediate effect of the entry into force of the EU-Vietnam trade agreement that will ultimately scrap duties on 99% of all goods traded between the two sides.

Discover the latest entry to the Enterprise Europe Network: Uruguay

Uruguay joins Enterprise Europe Network

Start typing and press Enter to search