In General

Hoe werkt de Partnership Opportunities Database? U publiceert gewoon uw aanbod of uw vraag naar een partnerschap op dit online platform. U kunt ook een selectie maken tussen de zakelijke aanbiedingen van ondernemingen uit 63 landen. Wij leggen de contacten met de ondernemingen die u interesseren.

Het online contactplatform publiceert de zakelijke aanbiedingen of vragen van ondernemingen uit 63 landen die op zoek zijn naar nieuwe handels- of technologische partners, of naar een samenwerking voor een onderzoeksproject.

6 troeven om sneller internationaal te gaan werken

1. Een wereldwijde zichtbaarheid: het contactplatform van Enterprise Europe Network wordt in 63 landen gerund door meer dan 600 ondersteunende organisaties die in rechtstreeks contact staan met lokale ondernemingen.

2. Toegang tot een netwerk van betrouwbare ondernemingen: hun profiel wordt samengesteld door een organisatie die deel uitmaakt van Enterprise Europe Network, aan de hand van informatie die ze tijdens een gesprek met dit bedrijf inwint.

3. Tijdswinst: u wordt geïnformeerd over de belangstelling van ondernemingen voor uw specifiek zakelijk aanbod. U selecteert de firma’s die u interesseren. Pas daarna leggen wij het contact door een uitwisseling van de respectieve gegevens van de potentiële partners.

4. Allerlei vormen van coöperatie zijn mogelijk: de zoektocht naar een verdeler of een vertegenwoordiger, de behoefte aan een leverancier of onderaannemer, de nood aan een partner voor de ontwikkeling van een technologie of een onderzoeksproject, of zelfs een eventuele overname van de onderneming.

5. Vertrouwelijkheid: de profielen zijn naamloos. U communiceert dus geen strategische informatie aan concurrenten en wordt ook niet overrompeld door contactaanvragen van weinig interessante ondernemingen. Wij filteren de antwoorden zodat u alleen op de hoogte wordt gebracht van belangstellende ondernemingen die overeenstemmen met uw doelgroep.

6. De profielen worden volgens eenzelfde stramien gestructureerd, met een detailbeschrijving van de activiteit van de onderneming, het type gezochte samenwerking, gegevens over de omvang van de onderneming en de doellanden. Eventueel kunnen er foto’s van producten aan het profiel worden toegevoegd.

 

Het platform verspreidt meer dan 10.000 zakelijke aanbiedingen. 11.000 bedrijven hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten voor verkoop, technologie of onderzoek sinds de lancering van Enterprise Europe Network in 2008.

Waarom u niet?

Selecteer uw partners op het online platform

En contacteer ons om uw zakelijk aanbod bekend te maken.

Meer informatie:

Jean-Philippe Mergen – BECI/Enterprise Europe Brussels – tel.: 02 210 01 77 / jpm@beci.be

News in the Category View all news

Avez-vous déjà votre numéro Rex ?

Pour les « exportateurs enregistrés », il est désormais plus facile de commercer avec un certain nombre de pays dont l’Inde, le Pakistan, le Congo, ou encore le Canada et le Japon – et demain le Vietnam ou Singapour. Moyennant leur enregistrement dans le système Rex, ils peuvent émettre leurs propres attestations d’origine. Entré en vigueur en […]

Solvit : une aide à la résolution des contentieux dans le marché européen

Reconnaissance de qualifications professionnelles, autorisation à la vente, remboursement de la TVA… Votre entreprise rencontre des difficultés face aux autorités d’un autre pays de l’UE ? Vous estimez que vos droits ne sont pas respectés par l’administration publique de ce pays ? Solvit peut vous aider.

10 praktische tips ter voorbereiding op Brexit

1. Blijf op de hoogte van de beslissingen om snel te kunnen reageren Er zijn twee data en meerdere scenario’s mogelijk. Als het Britse Parlement een terugtrekkingsovereenkomst aanvaardt, is deze gepland voor 22 mei, maar als het de overeenkomst verwerpt, hebben de Britten tot 12 april de tijd om de EU in kennis te stellen […]

Start typing and press Enter to search