In
20 jun 2024

Tech4SmartCities is terug met een on-site editie! Dit jaar vindt het plaats in combinatie met het CleanTech Forum Europe in Brussel. Het CleanTech Forum Europe 2022 zal investeerders, vernieuwers en veranderaars samenbrengen van bedrijven die technologieën ontwikkelen die een net-nul transformatie nastreven.

Het matchmaking evenement wordt georganiseerd door Enterprise Europe Brussels en is gericht op duurzame en slimme technologieën voor steden, met een bijzondere nadruk op clean tech bedrijven. Het is gratis en bedoeld voor particuliere bedrijven (waaronder kmo’s en grote bedrijven), overheidsinstanties en gemeenten, universiteiten en onderzoekscentra, industrieën en organisaties die innovatieve, duurzame, slimme en schone technologieën of onderzoeksprojecten willen ontwikkelen die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van stedelijke ecosystemen.

Het evenement zal zich toespitsen op slimme en duurzame technologieën en oplossingen met betrekking tot energieprestaties, stedelijke mobiliteit, duurzaam bouwen, circulariteit, koolstofarme economie en digitale transformatie, die kunnen bijdragen tot het bereiken van de klimaatneutraliteitsdoelstellingen van steden en hun veerkracht kunnen vergroten.

Belangrijkste thema’s van het matchmaking-evenement:

  • ICT voor steden, slimme steden en gemeenschappen.
  • Slimme mobiliteit en logistiek, MaaS
  • Energie-efficiëntie in gebouwen en hun omgeving
  • Hernieuwbare energie, energiebeheer en -terugwinning,
  • Slimme netwerken en integratie van energiesystemen
  • Circulaire economie en op de natuur gebaseerde oplossingen voor residentiële wijken
  • Slim, gezond en veilig leven

Het NCP Brussels network zal tijdens de lunchpauze een informatieve workshop organiseren om de aandacht te vestigen op de komende Horizon Europe onderzoeks- en innovatie project oproepen gericht op slimme steden.

Deelnemers aan het Tech4SmartCities Brokerage evenement zijn welkom op de receptie en de officiële openingszitting van het CleanTech Forum Europe 2022. EEN-deelnemers die willen deelnemen aan het CleanTech Forum Europe op 9 en 10 november kunnen profiteren van een gereduceerd tarief.

Plaats: Maison de la Poste, Brussel, België

Datum: 8 november 2022, gevolgd door CleanTech Forum Europe 2022 (9 en 10 november – optioneel)

Inschrijving: Tech4SmartCities 2022 makelaarsevenement – https://tech4smartcities-2022.b2match.io

Contactpersoon: Sabrina Bijlsma, Enterprise Europe Brussel: sbijlsma@hub.brussels

 

Internationale Bekijk agenda

29.06-01.07.2024 – B2B Torino Sport & Fashion Match 2024

29 juni, 2024
B2B Torino Sport & Fashion Match 2024 is the event of international bilateral meetings aimed at companies in the textile/fashion industry and the sports chain.

Lokaal Bekijk agenda

26.06.2024 – Market Access Day 2024

26 juni, 2024
Market Access Day 2024 will allow Belgian companies and economic actors to learn more about the opportunities and challenges of EU trade policy, including the free trade agreements with third countries and tools such as the Access2Markets platform.

Start typing and press Enter to search