Zorg voor uw groene transitie door uw economische, ecologische en sociale duurzaamheid te verbeteren

De Europese Unie (EU) en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest streven ernaar om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Begin nu met de invoering van de sociale/milieutransitie die het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tegen 2030 voorspelt. Anticiperen op de nieuwe regels zal u helpen innoveren, om beter tegemoet te komen aan de toenemende eisen van klanten, investeerders en aandeelhoudersverwachtingen!

Heb je een dagelijkse uitdaging met de groene transitie en duurzaamheid?

Je hebt vragen over het, hoe deze beperking om te zetten in een business development opportuniteit?

Waar bent u volgens deze schema?

  • Geen idee, wat zijn de uitdagingen? We presenteren u de huidige en toekomstige uitdagingen en leggen uit waarom duurzaam zijn vandaag een kracht is voor morgen. Wij helpen u bij het inschatten van uw huidige duurzaamheid en de verbetermogelijkheden.
  • Bent u zich bewust van de uitdagingen, maar kent u niet de mogelijkheden om deel te nemen aan duurzamere bedrijfsmodellen en activiteiten? We zullen samen een volledige duurzaamheidsbeoordeling uitvoeren om uw niveau te evalueren onder alle aspecten en perspectieven om u het meest geschikte advies te geven om te verbeteren:
  • beschikbare bronnen van EU-financiering voor duurzame investeringen,
  • gepersonaliseerde adviezen om toegang te krijgen tot EU-financiering voor O & I en LIFE,
  • richt u op en breng u in relatie met het meest relevante contact van andere EU-programma’s.

Met andere woorden, zullen wij uw referentie zijn voor vragen over de toegang tot EU-financieringsprogramma’s die beschikbaar zijn voor de groene transitie van KMO’s.

  • Wilt u uw kansen vergroten en verder verbeteren omdat u al eco-innovatief bent? We werken samen met de meest geschikte expert om te leveren met een op maat gemaakt actieplan, speciaal voor u. Dankzij ons netwerkkennis over organisaties op EU-niveau die relevant zijn voor duurzaamheid, regionale organisaties die duurzaamheidsgerelateerde diensten aanbieden, zullen we ook advies geven over toegang tot diensten op het gebied van financiering, partnering en technologieoverdracht, advies over EU-wetgeving en -normen, ondersteuning van EU-certificeringsregelingen.

Afhankelijk in welk stadium u zich bevindt, kunnen de adviseurs van Enterprise Europe Brussels u begeleiden om uw behoeften te analyseren, te begrijpen waar u moet beginnen, te navigeren in de jungle van financieringen en begeleiding en om innovatie en internationalisering te gebruiken als hefboom voor meer hulpbronnenefficiënte en circulaire producten, diensten en processen.

Ten eerste analyseren uw adviseurs uw huidige niveau van duurzaamheid om zich goed aan te passen aan uw realiteit en u de beste perspectieven voor verbetering te bieden en een actieplan op te stellen.

 

Met andere woorden, u krijgt informatie over relevante EU-financiering voor O & I die aansluit bij uw behoeften, evenals mogelijkheden om relevante commerciële en technologische partners te vinden of uit te wisselen met collega’s, advies over EU-wetgeving en -normen.

Kortom, u krijgt waardevol advies over hoe u uw concurrentievermogen kunt vergroten.

Neem contact op met uw toegewijde Enterprise Europe Brussels-adviseur van hub.brussels via bene@hub.brussels

Start typing and press Enter to search