In Covid-19, Algemeen

De coronavirus-uitbraak en -pandemie (COVID-19) heeft geleid tot een ongekende wereldwijde vertraging van de economie.

Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) zijn in het bijzonder zwaar getroffen, en de crisis en de gevolgen ervan zijn een bedreiging voor de bedrijfsactiviteiten en leiden vaak tot verstoringen van toeleveringsketens.

De Europese Commissie, in samenwerking met het Enterprise Europe Network, roept de kmo’s in Europa op hun ervaringen over de gevolgen van de coronaviruspandemie te delen. Meer in het bijzonder is deze enquête toegespitst op verstoringen van toeleveringsketens en op de vraag hoe kmo’s in verband met verstoringen van toeleveringsketens kunnen worden ondersteund.

Het doel van deze oefening is tijdig informatie te verzamelen die de Europese Commissie zal helpen haar beleid inzake herstel te kalibreren. De verzamelde reacties zullen worden gebruikt voor het systeem voor snelle waarschuwing van de Europese Commissie, dat gericht is op het aanpakken van problemen in verband met toeleveringsketens van Europese ondernemingen.

Daarnaast kunnen kmo’s die de enquête invullen, om verdere steun door bestaande Europese netwerken voor bedrijfsondersteuning vragen.

Laat het ons weten! De enquête is anoniem en duurt minder dan 10 minuten.

Als u steun wenst te ontvangen, kunt u aan het einde van de enquête uw e-mailadres opgeven. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld overeenkomstig de specifieke privacyverklaring.

Enquête invullen

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

EIT Raw Materials – Start-up Accelerator – Deadline 3 March 2021

If you are in the raw materials sector, offering radically sustainable products or services, and willing to accelerate your solution to the market; the RawMaterials Accelerator call is for you.

Coming soon : New call for expression of interest for experts, 2021-2027 programming period

Work as an external expert with the European Institutions

Agreement reached on the multiannual financial framework 2021-2027

MFF 2021-2027: finally an agreement reached !

Start typing and press Enter to search