In Covid-19, Algemeen

De coronavirus-uitbraak en -pandemie (COVID-19) heeft geleid tot een ongekende wereldwijde vertraging van de economie.

Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) zijn in het bijzonder zwaar getroffen, en de crisis en de gevolgen ervan zijn een bedreiging voor de bedrijfsactiviteiten en leiden vaak tot verstoringen van toeleveringsketens.

De Europese Commissie, in samenwerking met het Enterprise Europe Network, roept de kmo’s in Europa op hun ervaringen over de gevolgen van de coronaviruspandemie te delen. Meer in het bijzonder is deze enquête toegespitst op verstoringen van toeleveringsketens en op de vraag hoe kmo’s in verband met verstoringen van toeleveringsketens kunnen worden ondersteund.

Het doel van deze oefening is tijdig informatie te verzamelen die de Europese Commissie zal helpen haar beleid inzake herstel te kalibreren. De verzamelde reacties zullen worden gebruikt voor het systeem voor snelle waarschuwing van de Europese Commissie, dat gericht is op het aanpakken van problemen in verband met toeleveringsketens van Europese ondernemingen.

Daarnaast kunnen kmo’s die de enquête invullen, om verdere steun door bestaande Europese netwerken voor bedrijfsondersteuning vragen.

Laat het ons weten! De enquête is anoniem en duurt minder dan 10 minuten.

Als u steun wenst te ontvangen, kunt u aan het einde van de enquête uw e-mailadres opgeven. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld overeenkomstig de specifieke privacyverklaring.

Enquête invullen

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Discover the latest entry to the Enterprise Europe Network: Uruguay

Uruguay joins Enterprise Europe Network

Survey to explore EU SMEs readiness for Cybersecurity Challenges

The European Union Agency for Cybersecurity, ENISA, is launching a two-month-long public survey for EU small and medium-sized enterprises (SMEs) to share their feedback on their state of digital security and preparedness for crises such as COVID-19. The survey asks respondents to identify their main cybersecurity challenges and their level of preparedness to cope with […]

Gamesmatch 2020 – Word lid van ons online!

Vanwege de huidige situatie rond het nieuwe coronavirus, gamescom, zal dit jaar alleen digitaal plaatsvinden. Daarom zal het jaarlijkse gamematch brokerage event ook online plaatsvinden. Van 25 tot 27 augustus kun je hier potentiële samenwerkingspartners vinden en met hen praten via videocall. Voor meer informatie en om te registreren, klik HIER Neem contact op met […]

Start typing and press Enter to search