In Algemeen

De volgende enquête maakt deel uit van een studie van de Europese Commissie – directoraat-generaal Interne Markt, Industrie, Ondernemerschap en Midden- en Kleinbedrijf (DG GROW) naar de verstrekking van informatie aan ondernemingen over productspecifieke regels en belastingen. De studie is gericht op de portalen “Uw Europa” en “Access2Markets”.

Het doel van de enquête is te inventariseren welke behoefte aan informatie over de productregelgeving en -eisen in de EU ondernemersorganisaties en individuele ondernemingen hebben wanneer zij op de interne markt van de EU handel drijven.

Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd en zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van de portalen “Uw Europa” en “Access2Markets”. Zo helpt u ons de ondersteuning die u en andere ondernemingen wordt geboden bij de handel op de interne markt van de EU te verbeteren.

U kunt aan de enquête deelnemen tot 17-10-2021. Het invullen neemt 15 tot 20 minuten in beslag.

De enquêtegegevens worden uitsluitend met de Europese Commissie gedeeld in het kader van specifieke overeenkomsten of in geaggregeerde en geanonimiseerde vorm en worden verwerkt in overeenstemming met de algemene verordening gegevensbescherming.

Voor vragen over de enquête kunt u contact opnemen met Nils Brandsma [nils.brandsma@oxfordresearch.se].

Om aan de vraag 2.2 te antwoorden, gelieve de ID code van Enterprise Europe Network Brussels te zetten : BE00149 

 

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Komt u in aanmerking om deel te nemen aan een buitenlandse (niet-EU) aanbestedingsprocedure?

Assess your eligibility to participate in a foreign public procurement tender. To find out if you are entitled to participate in a given government procurement tender outside the EU use the Access2Procurement tool.

C

Public consultation on drones for sustainable and smart mobility

Mesurez votre potentiel en innovation (et bien plus) avec Enterprise Europe Brussels!

Où en est le développement durable – écologique et économique – de votre entreprise ? Qu’en est-il du niveau de digitalisation de vos services ? Saviez-vous qu’à partir de 2022, le réseau Enterprise Europe Network vous proposera de tout nouveaux services pour vous permettre de répondre à ces questions ? Elles sont fondamentales pour se démarquer de […]

Start typing and press Enter to search