In Algemeen

Uw bedrijf kan worden geconfronteerd met een onderbreking van de levering van halffabricaten en leveringen. Wat moet ik doen? Ga eerst na of uw voorraden en, zo nodig, in kaart worden gebracht, planmatig de voorzieningen en bestelt uw prestaties op tijd.

Als uw leveranciers niet langer in staat zijn u te leveren of als zij deze gebruiken om hun prijzen aanzienlijk te verhogen, is het wellicht de tijd om een alternatief te overwegen door andere leveranciers te identificeren.

Dankzij BECI via Enterprise Europe Network (EEN) kunt u contact opnemen met nieuwe internationale aanbieders en deze in contact brengen met nieuwe internationale aanbieders. Via het platform voor matchmaking op www.brusselsnetwork.be, kunt u belangstelling hebben voor verschillende mogelijkheden voor commerciële samenwerking:

–          Producten in het buitenland Niet minder dan 142 profielen op het platform om de productie uit te besteden.

–          Een deel van uw zakelijke activiteiten uit te besteden: Uitbesteding wordt voorgesteld met behulp van 329 profielen.

–          Uitbesteding van een specifiek contract aan een van de 639 profielen die u aanbiedt.

–          Zoek een leverancier van een specifiek product: Uw verzoek op het platform te publiceren als 64 bedrijven die op zoek zijn naar leveranciers.

In de praktijk verspreidt EEN uw zakelijke aanvraag via www.brusselsnetwork.be en neem contact met u op met geïnteresseerde buitenlandse bedrijven. De aanbiedingen die uw streefdoel op het platform evenaren, te identificeren; EEN zal u met u verbinden.

Contactpersoon: Jean-Philippe Mergen, jpm@beci.be — tel. 02 210 01 77

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Welkom bij het Enterprise Canada Network: bevordering van handel, investeringen en innovatie tussen Canada en de Europese Unie

De toetreding van Canada tot het Enterprise Europe Network in juni 2020 opent een geheel nieuwe reeks mogelijkheden voor Europese kleine en middelgrote ondernemingen in Noord-Amerika.

COVID-19: BACK TO THE WORKPLACE

EU OSHA has published a new EU guidance ‘COVID-19: BACK TO THE WORKPLACE - Adapting workplaces and protecting workers’

Technology & Business Cooperation Days 2020 now online

With the official cancellation of HANNOVER MESSE 2020 due to the increasingly critical corona pandemic situation, the Technology & Business Cooperation Days event will be organized as a pure online matchmaking event.

Start typing and press Enter to search