In Algemeen

Uw bedrijf kan worden geconfronteerd met een onderbreking van de levering van halffabricaten en leveringen. Wat moet ik doen? Ga eerst na of uw voorraden en, zo nodig, in kaart worden gebracht, planmatig de voorzieningen en bestelt uw prestaties op tijd.

Als uw leveranciers niet langer in staat zijn u te leveren of als zij deze gebruiken om hun prijzen aanzienlijk te verhogen, is het wellicht de tijd om een alternatief te overwegen door andere leveranciers te identificeren.

Dankzij BECI via Enterprise Europe Network (EEN) kunt u contact opnemen met nieuwe internationale aanbieders en deze in contact brengen met nieuwe internationale aanbieders. Via het platform voor matchmaking op www.brusselsnetwork.be, kunt u belangstelling hebben voor verschillende mogelijkheden voor commerciële samenwerking:

–          Producten in het buitenland Niet minder dan 142 profielen op het platform om de productie uit te besteden.

–          Een deel van uw zakelijke activiteiten uit te besteden: Uitbesteding wordt voorgesteld met behulp van 329 profielen.

–          Uitbesteding van een specifiek contract aan een van de 639 profielen die u aanbiedt.

–          Zoek een leverancier van een specifiek product: Uw verzoek op het platform te publiceren als 64 bedrijven die op zoek zijn naar leveranciers.

In de praktijk verspreidt EEN uw zakelijke aanvraag via www.brusselsnetwork.be en neem contact met u op met geïnteresseerde buitenlandse bedrijven. De aanbiedingen die uw streefdoel op het platform evenaren, te identificeren; EEN zal u met u verbinden.

Contactpersoon: Jean-Philippe Mergen, jpm@beci.be — tel. 02 210 01 77

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

NCP Brussels releases the 5th statistical Report on Participation of Brussels-based players in Horizon 2020 R&DI Program

NCP Brussels has just released the 5th annual statistical report on the participation of Brussels players in Horizon 2020 EU Research & Innovation Framework Program (H2020).

Funding opportunity: ESA call for demonstration projects related to Covid-19

ESA, the European Space Agency, launches on 31st March a call for demonstration projects addressing the topics of Healthcare or Education with deadline 20th April. More information in the link or below.

Groene rijstrook om om het „vrij” vervoer van goederen over het gehele EU netwerk te waarborgen

De Europese Commissie heeft een belangrijke mededeling gepubliceerd over de uitvoering van de groene rijstrook, als follow-up van de vorige week gepubliceerde richtsnoeren voor grensbeheermaatregelen. Het document komt er nadat de ministers van Vervoer vorige week een videoconferentie hebben gehouden om de huidige werking van de interne markt te bespreken. In dit document herinnert de […]

Start typing and press Enter to search